Hakemukset
1. 21 vuotias AMK-opiskelija Oulusta, wowin ohella harrastuksina uinti sekä kuntosali.
2. Pienellä todennäköisyydellä opintojaksojen lopussa saattaa jäädä yksi raidi päivä väliin kokeiden vuoksi, mutta hyvin pienellä todennäköisyydellä.
3. TBC Pelkkä Karazhan, WOTLK IC 10m HC, Cata pelkkää PvP, MoP SoO M Full clear ennen nerffiä, WoD hyvin pitkälti tauolla, Legion 7/7M 2/3M atm ja S1 2.6+ 3's.
4. https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/18729396/10/
5. Pelailen aikalailla pvp asenteella eli pyrin tekee max damage ja pelaa mekaaniikat oikein (väistää paskaa).
6. Pitkäaikaista raidigrouppia rennolla meiningillä mutta vakavalla asenteella kuitenkin. Sekä clearata contentti hyvissä ajoin ennen seuraavan tuloa.
7.UI: https://gyazo.com/2d82a985193bf15c956a9d99705e376e  
8. http://www.wowprogress.com/character/eu/stormreaver/Y%C3%B3a / http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Y%C3%B3a/simple
9. Netti: https://gyazo.com/93fa9a526819281500906a9a6a328c5f Intel i5-4430 Ram 16G Gforce 750i 

Mikäli haluatte tietää lisää niin ottakaa yhteyttä Yóach#2676
24-vuotias mies, videopelejä pelailen ja välillä käyn tekemässä jotain urheilun tapaista. Tällä hetkellä ammattikorkeassa.

Koulu ei ainakaan edellisessä killassa estänyt raidausta, joten olettaisin ettei se täälläkään häiritse. Töissä en ole, ja jos jonnekkin pääsen, se ei ole este raideille.

Olen pelannut WoWia vanillasta asti. Raidaamisen aloitin vasta TBCssä, joka koostui suurimmaksi osaksi vain Karazhanista nuoresta iästä johtuen. Pelasin tällöin DPS classeja. WotLKssa pelasin enimmäkseen DPSää, ja sain tyhjennettyä Naxxramasin, Obsidian Sanctumin ja Eye of Eternityn sekä 10 että 25man, Ulduar 10 ja osan 25man (kunnes kilta hajosi), Trial of the Crusader 10man (kunnes seuraava kilta hajosi) ja ICCn 10man ja osittain 25man (kunnes kilta taas hajosi). Aloitin Trial of the Crusaderin aikaan pelaamaan enemmän tankkia, ja pelasin tank mainina lähes koko Cataclysmin ajan. Cataclysmissä sain kaadettua ensimmäisen tierin normaalina, (killan taas vaihteeksi hajottua) sain Firelandsin kaadettua myös heroiccina, sekä Dragon Soulin normaalina ja ensimmäisen bossin heroiccina ennen kuin jouduin lähtemään armeijaan (ja kilta kaatui vaihteeksi). MoP vaihdoin taas DPS classiin, ja tapoin ensimmäisen tierin normaalina ja muutaman bossin heroiccina, Throne of Thunderin 9/13 heroiccina, sekä SoOn 11/14 heroiccina (ja killalle tapahtui taas mukavia). Siegessä aloin pelata myös healerilla. WoD olin kokonaan healer main. Sain expansionin kaikki bossit tapettua mythic tasolla (Cutting Edge: Imperator's Fall, Ahead of the Curve: Blackhand's Crucible, Cutting Edge: The Black Gate). Legionissa olin edelleen healeri ja olen saanut Cutting Edge: Xaviuksen 8.11. sekä Odynin ja Guarmin mythicinä alas.

Logeja löytyy https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/8934754/12/#metric=hps (ToV mythic) sekä https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/8934754/10/#metric=hps (Emerald Nightmare mythic) tai enemmän voi löytää Strugglen alta https://www.warcraftlogs.com/guilds/reportslist/130432/ 

Yritän tietää kaiken pelaamastani specistä, sekä jossain määrin myös muista speceistä mitä joko pelaan tai voisin pelata. Seuraan keskusteluja classistani sekä discordissa että eri keskustelualueilla, lisäksi katson myös muutamia youtube videoita. Uusista bosseista katson vähintään videon tai pari, jotta tietäisin mitä bossilla tapahtuu. Yritän parhaani mukaan pelata niin hyvin kuin pystyn (eikö kaikki?). Raideille tuon yleensä omat consut kuten flaskit, potut ja ruoat.

Haluan killan joka yrittää parhaansa läpäistäkseen contentin ennen seuraavaa raidi tieriä, ja pelaajia jotka haluavat pelata mekaniikkoja, eivätkä tule raideille kannettaviksi (tyyliin "en jaksa liikkua tulesta, kyllä hiilerit hiilaa", "en liiku horn of valorista, kyllä toi toinen liikkuu").

UI näyttää suunnilleen tältä http://imgur.com/a/O6ap9, muutama tulee lisää combatissa sekä isommassa groupissa + bossikohtaiset WeakAurat.

Armory link http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Zenidia/advanced

Koneena on omakokoama kone, jolla hintaa oli noin 1300 euroa. Grafiikkakorttina on GTX970. Raideissa on yleensä stabiili 60+ FPS. Nettiyhteytenä on DNAn 100/10 ja melko harvoin on ollut ongelmia.
Pamputus 09.01.2017 09:27
Hyväksytty trialille!
Moi, oon Tero/Föne 22v sairaanhoitajaopiskelija Tampereelta. Oon Hervannan pizzaservicen paras asiakas.

Koulu/työ ei oo ainakaan tähän mennessä ole ollut esteenä raidaamiselle. Seuraavan lukuvuoden syksyllä näillä näkymin ensimmäiset iltaopinnot, muuten päivisin. Periodien lopussa kaikki ylimääräinen (m+ spämmäys ym.) jää vähemmälle tenttien takia.

Hakkasin ihan natiaisena Vanilla->WoTLK. Raidaamista ei tullut kokeiltua, ja peli jäikin tauolle WoDiin asti kun pelasin muita pelejä comppina (TF2 2. divaria enimmäkseen, CS:GO, DotA2). SoO lopussa ostin uuden accountin ja WoDin julkaisussa raidasin casual-guildeissa, jotka kaatuivat aina tierin päätteeksi. Legionin alussa liityin Pulumafiaan, jossa tankkasin ja raidleadasin "kakkosgroupissa", joka kaatoi myöhemmin M Xaviuksen ennen ykkösraidia joka johti guildien splittiin. Nightholdissa otin Botanist progen jälkeen taukoa parisuhteen takia. Muutama viikko ennen ToS avautumista palasin peliin, kun parisuhde ei ollut enää esteenä omalle elämälle. Vaihdoin main tankista melee dps:ään, ja valitsin DK:n, jota olin pelannut WoDin lopussa. ToS:sta kaadettu 5/9M, Mistressiin käytetty n. 100 pullia ja paras 13%.

Logit löytyvät publiccina MONGO-guildin alta, eli https://www.warcraftlogs.com/guilds/236060 tai https://www.warcraftlogs.com/character/eu/stormscale/f%C3%B8n.

Olen aina yrittänyt tietää kaikki tips&tricksit omasta specistäni, ja seuraan oman classini discordia aktiivisesti. Valitettavasti minut on nakitettu raidleaderiksi aikaisemmissa groupeissa, ja haluan tästä hommasta pois jotta voin keskittyä omaan pelaamiseeni. 

Haluan guildin jossa raiderit osaavat asiansa, ja eivät ole vain farmilla paikalla, vaan myös osaavat pelata progea ja käyttävät omia aivosolujaan bossien kaatamiseen. Sen lisäks plussaa on hyvä meininki raidien ulkopuolella. 

https://imgur.com/a/BvfBv löytyy UI, josta työn alla on hankkia WA:t jotka trackaavat foodbuff/flask/augment rune ja poistaa buff trackerit yläoikealta helvettiin. Joitakin trinket proc/bossikohtasia WeakAuroja tulee vielä lisäksi. 

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/stormscale/f%c3%b8n 

Rouskuna toimii i5 7500, 1050 TI, 8 gigaa ramia(lisää seuraavasta opintolaina-satsista). Netti on 100/100 taloyhtiön netti, joskus pätkinyt, boottaamalla kuitenkin korjaantunut.
Føn 20.10.2017 20:16
Botnet tägi: Föne#2813
1. 19 vuotias positiivinen ja energinen äijä joka tykkää vapaa-ajalla Pc pelaamisen lisäksi käydä salilla, hengailla kavereiden kanssa ja kattoo hyvii sarjoi/leffoi. 
2. tällä hetkellä ei ole koulua tai työtä joka estäisi pelaamista ja raidaamista.
3. pelannut WoWia skidistä asti (TBC--->Legion) aloitin raidaamisen WotLK:n aikoihin (TOC/ULD/ICC) ja raidasin jonku verran catassa ja MoP alussa. Semi-HC raidannu siegestä HFC heroiciin asti. Joutusin kuitenkin skippaamaan HFC mythicin lukion abi-vuoden takia, mutta nyt olen taas valmis jatkamaan raidausta. Pelaan välillä myös muita pelejä(Arma 2:dayz/Arma 3, HS, GW 2), mutta WoWi on aina ollu se ykköspeli.
4.-
5. positiivinen, kilpailullinen, tiimipelaaja. Pyrin aina parhaani ja parantamaan itseäni. Ymmärrän täysin että raidaamisessa on kyse tiimityöstä eikä sooloilemisesta. Otan muut pelaajat huomioon. Olen valmis vastaanottamaan kritiikkiä ja muuttumaan.
6. Ystävällistä ja nautinnolista peli seuraa. Ihmisiä joita voin/haluan pitää kavereina. rehellisiä,rentoja ja huumorintajuisia henkilöitä.
7. http://i.imgur.com/9joIgOd.jpg http://imgur.com/9joIgOd (skada, ERT, elvUI, WeakAuras, DBM)
8. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/H%C3%B3lyo/simple
9. http://www.speedtest.net/my-result/5587235148
GPU: GTX 770
CPU: intel core i5-3570K
MEM: 12GB
(Kestää kyllä WOWin ja raidaamisen)

Btag Holyo#2126
Iigori 08.09.2016 10:38
Valitettavasti melee spotit täynnä. Katsotaan uudestaan tilanne kun raidit alkaa rullaa.
Elikkäs, 21vuotias humoristinen poikanen pohjois-savosta Iisalmesta etsii hyvää raidikiltaa jolla on tavotteita. Itse olen pelannut TBC:stä asti, kokemusta raidaamisesta todella kovalla tasolla, TBC:ssä sunwell plateuun asti, WOTLK Lich king 10man hc, Pandariassa tosin lopetin puolinvälin aikoihin ja nyt jatkoin taas legion prepatchissa. Olen töissä tällä hetkellä kaljatehtaalla olvilla jossa työskentelen päivävuoroa ja pääsen siinä 16-18aikoihin töistä pois. Blizzlike privaatti servulla olen tankkinut itseni naxxramasiin asti. En pelkkää käyttää mikkiä ja muutenkin olen todella sosiaallinen. Minulla on todella kovat tavoitteet tulevia raideja ja raidaamista kohtaan. En ole mikään luovuttaja ja olen valmis wipeilemään 50kertaa putkeen niinkun Lich Kingillä aikoinaan. Oikeastaan jopa tykkään siitä että on jotain haastetta eikä bossit aina kaadu vain ekalla. Haen tähän kiltaan sen takia että luulen että täällä on yhtä asennoitunutta väkeä. Odotan killalta hyviä hetkiä raidaamisen ohessa kun muutenkin. Olen valmis pysymään killasssa loppuun asti. Koneeni on MSI Aegis 010EU jimmsiltä tilattu valmispaketti. Ja nettinä toimii elisan 50megainen. Ei pätki eikä nyvi. http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Tactic/simple armorystä. Voin luvata itseltäni raideihin lupautumista ja tulemista + tietämyksen ja kovan depsin. Olen valmis mikraamaan characterin, jos vain paikka löytyy. Flaskit, potion, enchantit ovat kunnossa ja olen valmis panostamaan kaikkeen. http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Tactic/simple armory. http://imgur.com/a/yMxaE kuva ui:sta. Ui muokkaantuu aika paljoon combatissa, en tosin käytä mitään baareja mullistavia addoneja. Voin käydä tessussa tai jossain kyseisenlaisessa ohjelmassa puhussa moderaattorejen kanssa jos on lisäkysymyksiä, voin ilomielin semmoisiin vastata! Kiitoksia.
Pamputus 04.10.2016 11:39
Valittevasti tällä kertaa ei ole tilaa raidi rosterissa! Onne akillan etsintään
1. 23v pohjanmaalta kotosin tällä hetkellä työtön eli wowiin on enemmän aikaa kun muuten olis 
2. ei ole mitään seikkoja 
3.alotin catassa raidaamisen tapoin kaikki bossit hcella paitsi ragnaros siitä sitten moppin sama juttu kun katassa wodissa olin aika casual raideri ku aikaa eikä kiinostusta oikeen ollu tällä hetkellä mulla on 4/7 mythic 
4. https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/2571971/latest/#
5. olen rauhallinen en ota kauheesti paineita enkä höntsäile 
6. mukavaa raidi seuraa ja progressia nykysessä raidissa ja tulevissa 
7. http://imgur.com/aygohZ9
8. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Wipef%C3%A9st/advanced
9. asus maximus hero VIII -16 gigaa rammia- asus strix rog 1080 - 6700k 4.6Ghz kellotus- vesi jäähy ja netti on 50/10 kuitu
Moro.
1.Eli olen Lauri, 21v ja opiskelen tällä hetkellä Kuopiossa lääketiedettä. Aloitin WoWin tossa syksyllä näin kahden vuoden tauon jälkeen, kun tämä uusin expa näytti nii hyvältä, enkä ole siihen vielä oikein pettynytkään ja samalla tavalla tykkään pelata classiani niin hyvin kuin pystyn. Harrastan vapaa-ajalla myös aika paljon juoksua ja saatan kisoista riippuen olla viikonloppuna olla jossain päin suomea juoksemassa maratonia tai sen puolikasta, mutta palaan kyllä sunnuntaina aina hyvissä ajoin raideille.

2.
Pelaamistani ei oikein periaatteessa mikään rajoita satunnaisten viikonloppureissujen lisäksi, mutta palaan aina hyvissä ajoin tänne kotiin koneen ääreen. Tietenkin jos minulla on tosi vaikea tentti tulossa, enkä ole siihen tarpeeksi hyvin vielä mielestäni valmistautunut, menee se kyllä etusijalle, mutta olen yleensä ehtinyt ihan hyvin hoitamaan hommani, eikä tenttejä minulla ole niin usein.

3.
Kokemusta minulla ei ihan hirveästi ole raidaamisesta, sillä nuoruudessa sain pelata vain isoveljeni akkountilla, joka puolestaan oli raid leaderi yhdessä tarren millin kovimmista killoista, joten vedin pääasiassa pugeja ja clearasin mm. normaali ICC:n, naxxin, zul amanin ja karan jne. MoPissa aloitin ihan varsinaisen raidaamisen warrior tankkina, mutta meidän kilta ei kovista luuloistani huolimatta päässyt ihan parhaisiin tuloksiin ja clearattiin 6/12 ToVista HC:lla ja melkein kokonaan Soo normaalilla, ennen kuin lopetin WoWin kirjoitusten takia. Nyt oon taas vähäsen pelannut ja mulla on 5/7M vedettynä ja osaan kyllä mielestäni oman classini ihan pirun hyvin, tosin outlawtouhut ovat nyt vähän jääneet kun se ei mahda mitään assassinationille ja subiakaan en ole vielä testaillut oikein, sillä assassinationilla saa tehtyä nii pirusti damaa ja se riittää itelleni ainakin tähän mennessä.

4.
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/18451711/latest
Tosta voitte katella mun logeja. Toi mun depsi tosin vähän riippuu tuurista, kun poison bombit ja blood of the assassinated procit voi heittää mun damaa 400-500k välillä. Toi mun dragons of nightmare mythicillä kusee vähän sen takia ku oon aina vetäny portaaleja siinä fightissä, joten on pitäny juosta ympäri sitä kenttää depsimisen vuoksi. Mut joo tosiaan, hyvissä fighteissä toi 400-500k dama on se mitä yleensä teen.

5.
Pelaajana pyrin aina tekemään kyllä kaiken nii hyvin kuin vaan pystyn ja katon kaiken maailman ptr videoita ja roguen dps videoita ja top Logi rogueitten itemejä ja relikkejä ja talentteja, jotta teen tarpeeksi damaa ja tietenkin en dps huoraa fighteissä kuolemisen kustannuksella, vaan koitan aina selvitä loppuun asti meterien kärjessä, jotta mulle ei huudettais paskasta performanssista. Stackkaan myös potuja ja flaskeja ja ruokaa niin paljon kuin pystyn, ettei mikään lopu kesken ja joudu sit pummimaan muilta kamoja. Runin myös aika paljon mythic plussia et vaikka joskus sais nää 850 vendetta relicit parempiin, mutta tähän mennessä niitä on saanu vaan toivoa. Kaiken kaikkiaan pyrin olemaan sellainen luotettava raideri, jolla on kaikki hommat handlattuna. Nii ja koitan tietenki aina olemaan kova rogue noissa logeissa myös.

6.
Odotan just tota, mitä teiän wowprogressissa lukee, eli vetää cutting edged enne uutta kontenttia suomalaisessa killassa ja hyvillä raidiajoilla, ettei joudu aamu yhteen asti kukkumaan arkipäivisin. Positiivinen ilmapiiri killassa on myös sitä mitä mielellään haluisin, enkä oikein tykkää turhasta valittamisesta, tietenkin jos mä kusen jotain ja oon paska nii sit saa vapaasti huutaa mulle koska oon sen ansainnu.

7.
http://imgur.com/KaUUDKT
About tommone perus on mun UI, en löytäny kuvankaappauksia koneelta, nii toi on vähä kryptisen näkönen kamerakuva joo myönnän. Kuitenkin, käytän skadaa, DBMmää( On myös bigwigs, mut oon pärjänny dbmmmällä iha hyvin), katon mun dotit ja procit weakaurasilta, käytän gridiä ja joo se sählää vähä groupit aina välillä mut ku määrätään grouppeihin nii katon ne siitä perus raidi kohasta, Scrolling combat textiä ja titanpanelia ja sit vielä RClootcounciliä.

8.
http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Mamelukki/simple

9.
Mulla on tälläne osista koottu muutaman tonnin arvonen kone, mistä en oikein mitään osaa sanoa, mutta siinä ei ole ollut mitään ongelmia kahden käyttövuoden aikana. Netti mulla on tällänen 10 megan DNA täällä soluyhtiössä, joten lagiakaan mulla ei sen kummemmin esiinny.

Kiitti lukemisesta. Mut tavoittaa btagilla Lauri #2460 .
881 ilvl ele shammyatm, maini on tankki dudu joka on 910 atm muttakun shammyn levutin ja sain myty buustia kavereilta alkuun nii sai ihan jees gearin elenä..os resto,mutta ele mieluiten olisin...haen uutta suomi raidi kiltaa koska vanhat tutut vaiht realmia-.-..ikää on ja wow 11v kokemus..
Lissu 03.07.2017 18:03
eimuutaku sisää, hyviäshamaaneja tarvitaan ainaprogelle!!!
Novh 03.07.2017 18:05
Ei taida olla tarvetta tällä hetkellä. Onnea matkaan.
Syksy saapuu ja illat pimenevät. 27-vuotias turkulainen etsii iltojen piristykseksi raidiporukkaa jossa voisi vielä nauttia ajankohtaisesta contentista ilman jatkuvaa koneen ääressä istumista. Päivät kuluvat koulunpenkillä kameravalvontajärjestelmien asentajaksi opiskellessa, mutta iltoihin olisi mukava saada välillä aktiivisempaakin tekemistä pelin parissa.

WoWia on tullut nautiskeltua enemmän tai vähemmän jo reilut 11 vuotta. Vanillan loppuvaiheet tuli pelattua Hunterilla ja silloinen raidaaminen oli melko kasuaalia. Raideista tuli clearattua ZG, MC, Onyxia sekä BWL:stä Razorgore. TBC:ssä meno jatkui edelleen suhteellisen leppoisena, ja raidaaminen tapahtui pääasiassa kavereiden sekä heikompien raidikiltojen seurassa. Druid vaihtui mainiksi jossain T4- ja T5-contentin välissä, jolloin Hunter sai jäädä taka-alalle, ja Druidi toimi restospecillä pitkälle tulevaisuuteen. Contentista tuli clearattua SWP:n Kalecgokselle asti kaikki. Pääasiassa nerffien ja attunementien poistutumisen myötä. WOTLK:n alkuajat jatkuivat edelleen TBC:n aikaisessa Flames of Fate killassa. Ulduariin asti meno jatkui kohtalaisen aktiivisena ja jopa osa hardmodeista sujui melko hyvin.

Porukka alkoi kuitenkin hiljalleen kyllästymään killan johdon toimintaan ja raidit vaikeutuivat kun ihmisiä ei enää ilmaantunut samalla tavalla raideille. ICC:n alussa tuli vaihdettua Frostmanelle suomalaisen Snowflakes killan suojiin jossa tuli jatkettua lähes WOTLK:n loppuun asti. Muutamien ihmisten suhtautuminen raidaamiseen alkoi väsyttämään pidemmän päälle ja progress kärsi. Viimein touhuun kyllästyneenä vaihdoin kiltaa Stormreaverille Exploding Labratsiin LK 25 HC progressille. LK:lle ei kuitenkaan restodruideille suuremmin ollut käyttöä, joten tuli vuoroteltua toisen restodruidin kanssa offspec-balancena. 25 LK kaatui heroicilla, ja contentia farmatessa killalta alkoi tulla vihjauksia Balanceen siirtymistä kohtaan. WOTLK:n lopun farmiraidit tuli pelattua pääasiassa enää Balancena, ja Cataclysmin iskiessä päätös specina vaihdosta oli varmistunut. Cataclysmin releasessa tuli clearattua ensimmäisen contentin normimodet sekä pari heroic-modea, mutta kiinnostus peliä kohtaan yhdistettynä työkiireisiin ei vain oikein antanut enää aikaa tai motivaatiota raidata 5 päivää viikossa. Kuukausia kului ja työttömyyskin iski päälle ja hieman ennen Firelands-patchin releasea pari Exploding Labratsin officeria kyseli kiinnostuksesta raidailla. Firelandsissa tuli clearattua koko content Exploding Labratsissa ja Balancena oltua jokaisella progress-kaadolla 100% attendancella, Ragnaros 25 heroic kaadon ollessa muistaakseni world ~50. Progressin aikana tapahtuneen muutaman vastoinkäymisen lisäksi (killan GM myi killan ensimmäisen legestaffin saaneen magensa ja kilta gearasi hänelle uuden) alkoi farmin aikana killan johdon sekä muutaman muun kiltalaisen välinpitämättömyys kiltaa kohtaan kyrsimään ja päätin pitää taukoa pelistä.

Dragon Soulin aikana alkoi taas kiinnostus peliä sekä raidaamista kohtaan kasvamaan. Aikaisemmassa killassa ei raidispottia ollut auki, joten tuli kyseltyä DREAM Paragonista raidispottia. Vanhan kiltalaisen suosituksella avautui ovet Dragon Soulin farmeille. Paragonin kanssa raidaaminen ehti keskittyä lähinnä DS:n farmiin sekä MoP:n betan aikaisiin bosseihin. Coreporukkaa alkoi kuitenkin lopetella sen verran paljon, että killan päätöksellä alkoi 10-man raidit MoP:ssa, eikä oikein vastaliittyneelle riittänyt raidispottia.

Pandarian aika tuli pelailtua Siege of Orgrimmariin asti oikeastaan täysin raidivapaassa ympäristössä (random raideja lukuunottamatta). SoO:n aikoihin muutama vanha kiltalainen kyseli raidailemaan semi-hc -tyylisesti muutamalla raidipäivällä viikossa, joka kävi itselle enemmän kuin hyvin. SoO tuli clearattua heroicilla (nykyinen mythic) Siegecrafterille asti, mutta ihmisten raidi-innostuksen lopahdettua, kilta hiljalleen kuivui kasaan ja oli itsellekin hyvä aika pitää hieman taukoa pelistä.

WoD tuli aloitettua joskus Blackrock Foundryn releasen aikoihin muutaman kaverin painostuksen kautta. Raidaaminen oli täysin kasuaalia, lähinnä normimodeja sekä muutama heroic-moden bossi. Nyt Legionissa tullut juostua raideja lähinnä random-porukoiden kanssa ja kiinnostus perinteisempää raidausta killan kanssa kohtaan on jo useamman kuukauden ollut pinnalla.

Aikaa sekä kiinnostusta raidata 5+ päivää viikossa ei oikein ole, joten ainakin tuon pienen wowprogressista löytyvän infon perusteella killan tyyli sopisi itselleni kuin nenä päähän.
Vaikka lähiaikojen raidikokemus tai geari ei ehkä olekaan aivan sieltä rautaisimmasta päästä, niin koen tässä 11 vuoden aikana saaneeni jonkunlaisen perehdytyksen miten raidien kuuluisi toimia. Pelaajana olen mielestäni rauhallinen ja kärsivällinen sekä otan muut huomioon. En pelkää hakata päätä seinään bosseilla, wipeily on osa progressia. Toisin kuin monet muut tämän tason raidikillat, toivon, että etsitte pelaajaa, ettekä niinkään sitä 950 ilvl gearista hahmoa. Gearia saa lisää, vaikkakaan geari ei ole se syy raidaamiseen. VMTL:n raidiaikataulut sopisivat erittäin hyvin elämäntilanteeseeni. En myöskään koskaan pyri raidikiltaan, mikäli en ole täysin varma, että kykenen yli 90% attendanceen. Rento ja humoristinen ilmapiiri on itselle erittäin tärkeää killassa. Raideissa pyrin aina antamaan kaikkeni ja haluan pysyä perillä classini kiemuroista.

Logeja raideista ei taida oikein löytyä, mutta UI:sta löytyi raidikuva: https://i.imgur.com/2vZog0B.jpg
Armory löytyy: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/draenor/meripihka

Kone pitää tällä hetkellä sisällään: i7-3700, 8GB DDR3, GTX 1060 6GB OC. Tulee mitä luultavimmin päiviteltyä tässä muutaman kuukauden sisään. Nettinä hyvinkin stabiiliksi todettu DNA:n 350/20 Mb/s kaapelinetti.
Meripihka 17.09.2017 16:04
Unohtui lisäillä, Meripihka#2410 bnet tagilla saa myös kiinni.
Sebsi 17.09.2017 20:11
Tällä hetkellä ei raidikokemus eikä geari riitä mitenkään siihen nähden mitä me tarvittais, että raidaaja hakemus on hylättävä mutta toivotamme tervetulleeksi sosiaaliksi jos kiinnostaa :)
Moi, 

Aloitin wowin parin vuoden tauon jälkeen taas uudelleen pari kk sitten ja innostuin pelaamisesta kovasti. Ennen taukoa vanilla - pandaria, joissa pelasin vaihtelevilla tasoilla. Nyt hakusessa hyvä kilta, jossa pääsee porukalla vääntämään progressia. Etsin Suomi-kiltaa jossa on aikuisia ihmisiä ja hyvä henki (viikonlopun känniraidit ainaki luonnistuis). 
Nykyisessä killassa ei riitä porukka ja viimeisin raidi päättyi siihen, kun rl halusi parin harjatan wipen jälkeen lähteä nh mythickkiin gearaamaan porukkaa (WHAT?!).

- 27v, vaimolla ja muutamalla mukulalla varustettuna.
- Main Serid + vinot pinot altteja. Pelaan kuitenkin oikeastaan ainoastaan tällä maagilla, koska aika tuskin riittäisi alteille.
- Raidkokemusta oikeastaan ainoastaan pugeista tässä lisärissä 9/9 hc kuitenkin ja 1 goroghtrothwhatever mythic. TBC oli lisäreistä eniten HC, jossa kaelthas kaatui ennen nerffiä.
- Online olen käytännössä joka päivä ja attendance on luokkaa 100. 

Logit ei kerro ihmeitä, koska geari on vielä aika huono (statit) ja voin myöntää sen, etten ole maailman paras mage, -vielä. Innostus on kuitenkin kova ja mielellään tulen vanhojen aikojen muistoiksi tuhoomaan pixeleitä. Kehitystä tulette varmasti näkemään, koska icy veins on korvannut nykyiset koulukirjat miltei kokonaan. 

Heittäkää /w ni jutustellaa enemmän

discordit, mumblet, teeässät, mikki ja äänihuulet löytyy. Tietokone luokkaa wimosenpäälle ja valokuitu kulkee.

-Sakke / sakke#2956
Turhio 16.10.2017 21:39
Ikävä kyllä tällä hetkellä ei ole tarvetta magelle, onnea uuden killan etsimiseen!
1. 21 Vuotias tällä hetkellä työtön luuseri Espoosta. Syksyllä kouluun jos pääsen. Muuten TÖIHIN. Harrastan Netflix

2. Ks. kohta 1. Ennen BfA:ta selviää

3. CE Gul'Dan, Helya & Argus. Pelasin kasuaalisesti on/offilla vanillasta WoDiin, jolloin alotin raidauksen. Pelaan kaikkia kolmea specciä mutta Affli OP

4. Maini https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/jovelen
  Altti (Guardian/Feral/Balance) https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/yovel

5. Pelaan nyt vähemmän kuin aikasemmin. Vedän sen weekly +15 altilla & mainilla ja loggaan raideihin. Avoin vetämään boosteja, Chosen raideja tai achievementteja.

6. Hyvää ympäristöä, vähintään parempaa kuin nykysessä

7. https://i.imgur.com/VzemofE.jpg

8. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/jovelen

9. 1050ti näyttis 
  AMD FX 8350 Prossu
  Netti ~100down/10up. Wowissa ~20ms. DC harvoin
Jovelen 05.04.2018 15:59
Jov#2403 BTW
Turhio 22.04.2018 16:40
tällä hetkellä ei tarvetta. Kiitos hakemuksesta ja onnea killan etsintään!
Olen 26v joensuulaismies tällä hetkellä työttömänä. 
Ei ole työtä eikä koulua estämässä pelaamista ja tulee pelattua about 8 tuntia päivässä,
Kokemusta on aina vanillasta tähän päivään, tästä lisäristä kaikki tier 19 cutting edget mut kj ja argus jääny toistaseks kaatamatta.
Oon muutamat kerrat migraillu mut kai jotai logeja löytyy silti, suurinosa hävinny ja se harmittaa. Mytyyn en oo päässy logeja tekee ku oon about kerran tappanu kaikki bossit. https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/kelpaa mut normi ja hc on legelogit kuiteki.
Olen erittäin aktiivinen ja avulias pelaaja ja olen valmis satsaamaan myös esim ostamaan killalle raidimatskuja yms, weeklyjä on tullu buustittuu kiltalaisille lisärin alusta asti.
Odotan aktiivista pelaamista ja hyviä juttutuokioita sekä raideja.
Orkkis UI:lla oon menny aina ja löytyy details, weakauras, exorsus, dbm ynnämuuta.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/kelpaa
100/10mb kiintee netti. i5-7600k, Asus geforce gtx1060 dual oc 6gb, noctuan 2 kilon prossujäähy, asus rog strix z270h emo, 16gb 2666mhz DDR4 ja kaikkee kivaa.

PS. pelaan Kahdella DK:lla jokasta spekkiihttps://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/kelpaa
Kelpaa 21.06.2018 20:09
Battletag Kelpaa#2708
Kelpaa 21.06.2018 22:06
Ja PS. oon tuon Sybreedxin kaveri
Kerro itsestäsi näppäimistön takana.:
Tämän näppiksen takan istuu perheellinen 24v mies, jolla on pitkät hermot ja kyllä kestää sitä wipeilyä ja kritiikkiä, osaan myöskin myöntää virheeni kun sellainen sattuu.. :)

Pelaamista estävät seikat esim. työ tai koulu:
Tllä hetkellä teen vuorotyötä elikkä vuoroviikoin aamu ja iltavuorossa, iltavuorot loppuvat 23.

Pelikokemus:
pelikokemusta ei Legionista ole kuin muutaman kuukauden verran jonka aikana olen onneksi päässyt sentään hclle asti juoksemaan raideja, (mytyyn kiinnostaisi lähteä kokeilemeen 958ilvl)

Mahdolliset logit:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/33383633/17#metric=dps
Logeista tuskin kauheasti on iloa kun on vain muutamalta pugi runilta Logattu (minulle kerrottiin tästä Loggaus hienoudesta vasta pieni tovi sitten)

Millainen pelaaja olet?:
Olen nopeasti oppiva ja pitkä pinnainen henkilö, jaksan yrittää wipeilyistä huolimatta täysillä enkä syyllistä toisia henkilöitä turhan takia, kaikki me olemme vain ihmisiä ja teemme virheitä.

Mitä odotat / haluat killalta?:
Killalta toivon/odotan mukavia pelihetkiä, raidausta ja erilaisia guild eventtejä on mukava tehdä, suurin asia on se etten halua lentää killasta kiltaan vaan pysyä yhdessä killasssa vähintäänkin koko lisärin. :)

UI-kuva jossa näkyy addonit yms:
https://gyazo.com/fec494b69d0b01c5d2ca377d4bffbaba <-- UI
Addoneista löytyy:
Ask mr.Robot
Details
Pawn
Quickmark
Raider.IO Mythic Plus
Elvui
Deadly Boss Mods
+ muut merkityksettömät turhat addonit. :)

Armory linkki:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/sybreedx

Koneesi sekä nettiyhteytesi:
Kone ei nyt mikään kovin kummoinen ole mutta ei kumminkaan mitään Lageja ole ilmennyt.
Koneesta jotain:
Intel Core i5-7600k 3.8ghz
Asus Prime Z270-A
GeForce GTX 1070 G1 Gaming
Corsair CS750M 80Plus Gold
Kingston Hyperx Fury DDR4 8gt 

Nettiyhteys:
https://gyazo.com/dd14dc6b7f7954cc1c8b271580d3aa86


Huomasin kyllä että haette Tankkia ja Ranged dps, minulta löytyy stormreaverilta elemental Shamaani jonka voisin siirtää mahdollisesti kiltaan pääsiessä twistingille, hahmolta ei gearia kylläkään löydy mutta levutan hahmon heti DKn jälkeen BFAssa, toki jos kiltaan pääsee ja niin voin tuolla shamaanilla alkaa ensin pelaamaan.. :)
Sybreedx 21.06.2018 21:15
ItsLunatic#2142
Joo elikkäs siis tämmöne fury warrior, joka ois kiinnostunu kunnon Mythic raiduksesta BfA:ssa. Tähän mennes ei oo turhia mythic raidaus expoja, mut kumminki wowin alotin tbc aikana (olin kyl sillo joku 11v nii ei siit yhtää mtn tullu) ja oon pelaillu aika on-offisti. NH aikana rupesin ekaa mythicciniä ja onnistuin saamaa Cutting edgen semmoses aika huonos, world rank 1200 guildis. Wowin pelaamine piti kumminki lopettaa heti NH jälkee ku piti mennä inttii, josta kotiuduin noin kuukaus sitte. M+ vedin iha tosissaa EN ja NH aikana, joiden aikana ehin vetää about 700 M+ runii ja Keystone masterin sain jo 2016-puolella. Mul oli niihi aikoihin servun warruista kovin M+ score ja geari. Logejaki löytyy, laitan ne ja Raider.ion viestin loppuun.
Täl hetkel oon töis 7:00-15:30, joten tämmöne hyvän raidiajan omaava guildi on tärkee. Raidaajana oon omasta mielestäni tosi kärsivällinen ja fleimaamine ei kuulu mun tyylii, vaik joku vituttaa mua. Kumminki meni about 200 wipee guildin kaa Krosuksel, Elisandel ja Gul'danil nerffien jälkee enkä ragequitannu missää vaihees. Toivosin tän olevan semmone enemmän mun tasone guildi, ku vanhassa guildissa osasin takut täydellisesti aina joku 100 wipee ennen ku saatii noi eniten wipetyt bossit alas.

bnet: Tomaatti#2394
UI: https://imgur.com/a/XwoqEVf
Armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/defias-brotherhood/Goriel
Logit: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/defias-brotherhood/goriel#zone=11&partition=2
Raider.io: https://raider.io/characters/eu/defias-brotherhood/Goriel#season=season-7.2.0

Noi logit ja Raider.io pitäis olla suoraa siin kohas millo pelasin kunnol, nii ei tarttee lähtee kaivaa tietoi kauempaa

Speccs:
gtx980
i7-4790k
16gb ram
Goriel 19.07.2018 21:51
Vielä semmosta lisäisin et mun nimi on Tommi, oon 21v ja asun Stadissa